banner1a-page-001

Program POTA letos praznuje jubilejno, že 10. obletnico svojega delovanja. Več kot 600 prostovoljcev, 16 držav, več deset misijonarjev in drugih gostiteljev, na tisoče otrok, mladih in odraslih, s katerimi smo delali, vse to predstavlja številne razloge za skupno praznovanje z naslovom: Mnogo obrazov enega sveta.

Prisrčno vabljeni v četrtek, 19. novembra 2015, ob 20. uri v Zavod sv. Stanislava (dvorana Matije Tomca), Ljubljana-Šentvid. Z nami bodo glasbeni gostje Gal Gjurin, Judita, Odkloplen Grega in projektni ‘malgaški’ zbor. Nagovoril nas bo p. Pascoal, gostitelj prostovoljcev v Braziliji, program POTA pa bomo spoznavali tudi prek fotografske razstave.

Najprej je bil … Prvi korak. Različne zgodbe, tisoč obrazov, ki zrejo drug mimo drugega. Danes, po 10 letih, so te zgodbe prepletene v živahen utrip srečanj, drobnih sprememb in novih Poti.

»Prijazne besede so kratke in lahko izgovorljive, a njihov odmev je resnično neskončen.« (bl. mati Terezija)

Praznujmo  v veselju, da pišemo skupno zgodbo novega upanja: naj bo to doma, v službi, na širnih planjavah Madagaskarja ali prenatrpanih ulicah Kalkute …

Dobrodošli! Tonga soa! Bienvenidos! Bem-vindos! Namaste! Svagaat hai! Salam! Male!