Našo skupino sestavlja 5 zanimivih, različnih prostovoljk z enim ciljem: V Afriki si želimo z našim delom pričarati otrokom nasmeh na obraz in jim polepšati tisti trenutek dneva, ko bomo z njimi.

Kdo smo, boste izvedeli spodaj:

  • Sem Ida, študentka umetnostne zgodovine in etnologije. Sem umetniška duša in me veseli marsikaj, kar je povezano z umetnostjo. Rada ustvarjam, fotografiram, šivam, dekoriram, obiskujem nove kraje in spoznavam nove ljudi. Obožujem plesne produkcije in gledališke predstave. O udeležbi misijona sem razmišljala že kar nekaj časa in letos je končno napočil pravi trenutek. Misijon se mi zdi super izkušnja darovanja in prejemanja.
  • Sem Anja Jereb, dijakinja 4. letnika srednje vzgojiteljske šole in gimnazije in umetniške gimnazije Ljubljana –  smer predšolska vzgoja. Stara sem 18 let. V prostem času sem skavtinja, birmanska in oratorijska animatorka ter pojem v pevskem zboru. Navdušuje me delo z otroki, zato sem se tudi odločila za ta projekt.
  • Sem Živa Gabrovšek, dijakinja 4. letnika Gimnazije Šentvid. Stara sem 18 let in prihajam iz Vrhnike. Imam še 2 sestri dvojčici in mlajšega brata. Ob prostem času sem skavtinja, rada igram kitaro ter veliko berem.
  • Sem Meta Gec. Kraševka. Primorka. Študentka socialne pedagogike v vedno sončnem Kopru. Sem večni otrok, ki v vsaki dani situaciji najde nekaj dobrega, ne glede na vse. Ker rada potujem, spoznavam nove kulture in mislim, da je napočil čas, da izstopim iz lastne, vedno varne, cone udobja, sem se odločila, da letošnje poletje, skupaj z štirimi dekleti, preživim neverjetno pustolovščino, tam daleč v afriški državi Mozambik kot prostovoljka.
  • Sem Karolina, študentka psihologije. obožujem naravo, potovanje, živali, hojo v hribe, petje, ples, igranje kitare in še kaj bi se našlo. Po več letih animatorstva na župnijskem oratoriju je napočil čas, da delovanje dvignem na višjo raven in le zakaj ne bi to bilo prav na drugem koncu sveta. Že komaj čakam!