Konec je naše faze priprav, zdaj gre pa zares! Kar naenkrat je pred nami dan odhoda in to se pozna tudi v naših mislih 🙂 V petek smo zaključili še zadnje nedorečene ali odprte stvari, to je bil res delovni petek…od pletenja zapestnic za darilca, vaje lutkovne igrice, nakupa vseh potrebnih materialov, poskusov izvedbe delavnic za otroke in vseh podrobnih načrtovanj, do zaključka s sveto mašo v cerkvi sv. Roka v Dravljah.
Naši nahrbtniki se nocoj zapirajo, vanje smo spravili vse kar potrebujemo, zapolnili smo jih do zadnjega kotička. Pričakovanja, vznemirjenje, radovednost, malo zdravega strahu, veliko dobre volje, kupček tabletk proti malariji in potni list…brez tega ne gre, je vsekakor obvezna oprema. 🙂 kar je pa še ostalega v prtljagi pa bo k vsej dobri energiji le še dodatno pripomoglo.

Veselimo se vseh in vsega, čisto vsake izkušnje, ki se bo ponudila, vsakega dela – lažjega ali težjega, vseh razmer – lažjih in težjih. Hvala vsem, ki boste mislili na nas, obljubimo, da se bomo javili in vam o vsem, kar bomo doživeli, z veseljem pripovedovali. Spremljajte nas na našem blogu!

Srečno!