Gremo v Ukrajino

KDO SMO?
Skupino prostovoljcev sestavljamo Nika, Mohor in Maša in to poletje se skupaj kot prostovoljci s programom POTA, ki pripravlja projekte mednarodnega skupinskega prostovoljstva v okviru SKAM-a, odpravljamo v Ukrajino.
KAM GREMO?
Odpravljamo se v kraj Fastiv, ki se nahaja blizu Kijeva, glavnega mesta Ukrajine, v katerem je center za otroke (Children’s Center in Fasti), kjer je odgovorna oseba Father Mikhail.
KAJ BOMO POČELI?
Namen naše odprave je pomoč v centru za otroke iz depriviligiranih družin in iz težkih socialnih razmer, ki bi sicer živeli na cesti. V poletnih mesecih bomo prostovoljci organizirali počitniške aktivnosti za otroke, družabne igre, športne delavnice, umetniške delavnice, izlete in spremljevalni program.
2018-06-07T21:33:29+00:00

En komentar

  1. Marinka 06/08/2018 at 13.52 - Odgovori

    Maša, Nika in Mohor, bravo za vas! Opravljate plemenito poslanstvo pomoči tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Ponosni smo na mlade, katerih geslo je Štejejo dejanja, storjena iz srca! Za to moraš vsekakor imeti srce na pravem mestu. In za vas to velja. Vemo, da se nasmehi z vaših obrazov širijo med tiste, s katerimi preživljate ta poletni čas. Srečno in pogumno naprej!
    Marinka

Komentiraj