Loading...

 

ANAMARIJA (27)- vedoželjna, nasmejana, aktivna

Preko programa POTA imam pozitivne izkušnje že iz prejšnjih destinacij – Madagaskarja, Indije in Malavija. Rada imam nove izzive in priložnosti zato se letos na novo POTAvsko destinacijo, Filipine, odpravljam kot koordinatorka skupine.

ZALKA (62)- pozitivka, organizirana, odgovorna

Izkušnje iz mednarodnega prostovoljstva že imam, letos kot koordinatorka programa POTA sprejemam  nov izziv.

ANA (42)- ljubiteljica narave, knjig, filmov in druženja z dobrimi ljudmi

Prostovoljka sem, ker želim podariti delček sebe k ustvarjanju boljšega sveta.

TADEJA (21)- nasmejana, športnica, vedoželjna

Svoj čas rada preživljam z nečaki. Za prostovoljstvo sem se odločila, ker me to že več časa zanima. Rada bi doživela to izkušnjo in na tak način obogatila svoje življenje.

TOMAŽ (21)- vesel, odprt

Prostovoljstvo zavzema velik del mojega prostega časa in v tem uživam. Všeč mi je, ko lahko z dobro voljo in malo truda skupaj naredimo ogromno pozitivnih stvari. Ker pa se vedno navdušujem nad novimi in neznanimi izzivi, sem se letos odločil, da se odpravim na mednarodno skupinsko prostovoljstvo. In zdaj imam v žepu letalsko karto za Filipine …

ROK (21)- študent slovenščine, 100 % skavt

Skavt sem že kar nekaj časa in letos sem se prvo leto preizkusil v vlogi voditelja. Kot skavtski voditelj že imam nekaj malega izkušenj z prostovoljnim delom, in iz te mednarodne izkušnje prostovoljstva bom poizkušal izvleči čim več ter pridobljeno znanje uporabiti na svoji voditeljski poti.