Loading...

[modal_text_link name="etiopija_dogodki" class="" id=""]Vabimo vas na dobrodelni koncert v Preddvoru![/modal_text_link]

O PROJEKTU

Andrea, Klementina, Sergeja, Janja in Ema se letos poleti odpravljamo na prostovoljno delo v Etiopijo. Delovale bomo v salezijanskem centru v mestu Dilla, dobrih 300 km južno od glavnega mesta Adis Abeba. V centru živijo otroci in mladostniki, ki so ostali brez staršev, prepuščeni ulici. Salezijanska skupnost jim omogoča topel obrok in šolanje.

V centru bomo pomagale pri razdeljevanju hrane, poučevale angleščino v šolah, vodile oratorij ter aktivnosti in delavnice za otroke, ki so ostali brez staršev.

Sredstva torej zbiramo za prehrano in izobraževanje najrevnejših otrok. Del sredstev pa bo namenjen tudi obnovi šole in nakupu šolske opreme v Juse centru v mestu Dilla.

KAKO LAHKO POMAGATE?

Vašo podporo projektu lahko nakažete na Mladinsko informacijski center, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana. Na TRR:  SI56 6100 0000 7040 316, odprt pri Delavski hranilnici (BIC banke: HDELSI22). Kot namen navedite: “donacija za POTA – Etiopija”, sklic: 00 616001 (podpora projektu POTA Etiopija 2015).

Zahvaljujemo se vam v našem imenu in imenu tistih, ki jim boste vsaj nekoliko zakrpali luknjo revščine in lakote in posijali žarek upanja k dostojnejšemu življenju!

Naj se brezbrižnost spremeni v bližino! (papež Frančišek)

Spremljate nas lahko tudi na naši Facebook strani.

Za vprašanja, predstavitve ipd. smo dosegljive na .